رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه پله های پل مکانیزه جانبازان رشت دائما خراب است گفت: هیچ نظارتی بر عملکرد شرکت نظارتی مجری این حوزه نیست و پُل جانبازان تبدیل به قصه پُر غصه این شهر شده است.
به گزارش پایگاه خبری شرق گیلان نیوز ، محمد حسین واثق کارگرنیا ظهر امروز در یکصد و پنجمین جلسه علنی شورا در ساختمان جلسات شورای رشت با اشاره به دیدار خود با جانشین ناجای گیلان اظهار کرد: مجموعه نیروی انتظامی برای راهاندازی مجدد واحد اجرائیات در شهرداری اعلام امادگی کرد اما متاسفانه در این باره هیچ اقدام موثری از سوی شهرداری انجام نشد و این در حالی است که در سطح شهر شاهد افزایش مشکلات ساخت و سازهای غیرمجاز، انبوه حضور دستفروشان و غیره هستیم.
فعالیت ون کافهها ساماندهی شود
کارگرنیا با تأکید به اینکه افزایش ون کافهها موضوع دیگری است که باید شهرداری به آن توجه داشته باشد افزود: بسیاری از این ون کافهها بدون مجوز مشغول فعالیت هستند و البته این دغدغه در کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورا بررسی شد و امیدواریم با تدابیر لازم فعالیت ون کافهها ساماندهی شود.
وی با اشاره به اینکه شهردار رشت حدود چند ماه پیش پیرامون آغاز اجرای طرح ممیزی املاک بشارت داد، تصریح کرد: در خرداد ماه سال جاری نیز شهردار رشت در جلسه شورا اعلام کرد که یکی از پرسنل شهرداری رشت به نام پور ناصرانی مسؤولیت اجرای طرح ممیزی املاک را عهده دار شده و شخص پورناصرانی نیز در جلسه دیگری اعلام کرد که به زودی ۱۲۴ هزار ملک در منطقه چهار، زیر اجرای طرح ممیزی املاک قرار میگیرد که با گذشت چند ماه از طرح این موضوع هیچ اقدام مؤثری انجام نشده و این قابل پذیرش نیست.
خرابی دائمی پله برقی پل مکانیزه جانبازان
کارگرنیا با بیان اینکه پُل جانبازان تبدیل به قصه پُر غصه این شهر شده است، افزود: متاسفانه در کنار خرابیهای دائم پله برقی این پل مکانیزه، برخی از رستورانداران در کنار پایههای پُل اقدام به استقرار میز و صندلی کردهاند و متأسفانه شهر به لحاظ خدمات شهری کاملاً تعطیل است و هیچ نظارتی بر عملکرد شرکت نظارتی مجری این حوزه نیست و این در حالی است که در گذشته مدیران و پرسنل خدمات شهری شهرداری رشت از ساعات ابتدایی صبح در سطح شهر حضور داشتند و مشغول نظارت بر عملکرد حوزههای مختلف مرتبط بودند.
وی با بیان اینکه بازرسی شهرداری رشت باید فعالتر باشد، گفت: شورا به دنبال همراهی و اتحاد است ولی نمیتوانیم اجحافی را که در شهر ملاحظه میکنیم نادیده بگیریم و بخش عظیمی از این مباحث نیز به واسطه کمکاریهایی است که در سطح شهر به علت بیتوجهی برخی از مدیران شهرداری رقم خورده است.
اجرای پروژه هوشمندسازی در شهرداری رشت
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه در جلسه پیشین شورا به عدم اجرای طرح هوشمندسازی در شهرداری رشت اشاراتی شد، بیان کرد: یقیناً با اجرای پروژه هوشمندسازی از بروز بسیاری از مشکلات و همچنین فساد و رانت جلوگیری میشود و در این راستا سازمان فاوا شهرداری رشت طرحی را در راستای سرعت بخشیدن به پروژه هوشمندسازی ارائه کرده است.
تلاشهای شهردار رشت قابل تقدیر است
کارگرنیا با بیان اینکه شهردار رشت نیازمند حضور مدیران دلسوز و متعهد است، گفت: تلاشهای شهردار رشت قابل تقدیر است اما متأسفانه در برخی از مجموعههای شهرداری، کمکاریهایی توسط برخی از مدیران مشاهده میشود که منجر به بروز مشکلاتی در رشت شده و انتظار داریم که ارتباطات فی ما بین شورا و شهرداری افزایش پیدا کند و اقدامات شهرداری به اطلاع شورا رسانده شود نه اینکه شورا منتظر باشد تا از درگاههای دیگر از اقدامات شهرداری مطلع شود.
بجای برون سپاری امور از توانایی پرسنل شهرداری استفاده شود
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه در سال ۹۲ شهرداری رشت تعدادی نیرو به منظور اجرای پروژه ممیزی املاک جذب کرد، بیان کرد: چهار هزار نفر نیرو در شهرداری رشت فعالیت دارند اما کوچکترین اقدامی در شهرداری برون سپاری می شود و این اصلا پذیرفتنی نیست.
کارگرنیا با تأکید به اینکه از نیروهای داخل مجموعه شهرداری به منظور اجرای ممیزی املاک استفاده شود، افزود: وقتی میتوانیم از توانایی پرسنل شهرداری استفاده کنیم بر اساس کدام ضرورت به برون سپاری تاکید میشود و این در حالی است که میتوانیم اجرای برخی از مباحث مربوط به ممیزی املاک را به جوانان جویای کار شهر رشت واگذار کنیم و اولویت باید با شرکتهای بومی و جوانان رشت باشد.
بهرهمندی از ظرفیت جوانان بومی رشت
وی با تأکید به اینکه باید از قراردادهای ترکمانچای که از گذشته دامان این شهر را گرفت بیرون بیایم، گفت: برای تعمیر یک اتوبوس و غیره به شهرهای دیگر میرویم و در شرایطی که جوانان بومی این شهر در بسیاری از رشتهها سرآمد هستند چرا باید پول بیتالمال را در شهرهای دیگر هزینه کنیم؟
کاهش فساد اداری با هوشمندسازی
شهردار رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه توصیههای دلسوزانه ریاست شورا را حتما پیگیری میکنم، اظهار کرد: مشکلات شهر رشت بسیار فراوان است و اگر کم کاری و قصوری مشاهده شده به همین علت است و ما تمام تلاشمان را به کار میگیریم که این مشکلات را برطرف کنیم و یقیناً از تفکرات اعضای شورا با هدف رفع نواقص و توسعه شهر و ارائه خدمات مطلوبتر استفاده میکنیم.
رحیم شوقی با بیان اینکه در چند برهه از زمان موضوع هوشمندسازی را پیگیری کردیم، افزود: یقیناً با هوشمندسازی فساد اداری کاهش پیدا میکند و الکترونیکی کردن خدمات منجر به کاهش حضور فیزیکی مردم در شهرداری و همچنین کاهش بار ترافیکی رشت می شود.
شورای رشت به مقوله هوشمند سازی با هدف مبارزه با فساد نگاه ویژه دارد
سید حسین رضویان عضو شورای رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهروندان عمران را وظیفه شهرداری می دانند اظهار کرد: شورا به هوشمندسازی برای جلوگیری از هر گونه فساد نگاه ویژه دارد و یقیناً این مهم باید به نحوی باشد که شهروند در استفاده از سامانههای هوشمند با مشکلی مواجه نشود.
به گفته رضویان باید ببینیم که صدور مجوز و پروانه ساخت و ساز در این شهر چه زمانی هوشمندسازی میشود، در آن زمان میتوانیم بگوییم که هوشمندسازی اجرایی شده است.
وی به اجرای ممیزی املاک اشاره کرد و گفت: وقتی پروژهای در یک پروسه زمانی با استقبال مواجه نیست باید در اسرع وقت نسبت به تغییر رویه و اجرایی کردن آن بر اساس قانون مشخص شده اقدام کرد.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه در اجرای ممیزی املاک اطلاعات بر اساس وضعیت و خواستهها بررسی میشود، تصریح کرد: پس از شناسایی تقاضا، تیم اقدام تشکیل میشود و بر اساس ضوابط جی آی اس یک ترسیم اطلاعات به دست آمده بر اساس متراژ و نوع مشاغل انجام میشود و در ابتدا در ممیزی املاک باید اطلاعات کامل و جامع را فراهم کنیم.
در این جلسه مدیر عامل سازمان فاوا شهرداری رشت پیرامون اجرایی شدن پروژه هوشمندسازی در برخی از موارد مرتبط با شهرداری از جمله پرداخت عوارض مباحثی را مطرح کرد.
لایحه کمک مالی به تیم فوتبال سپیدرود رشت نیز به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مورد موافقت شورا قرار گرفت.
مجید عزیزی تنها غائب یکصد و پنجمین جلسه علنی شورای رشت بود.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.