به گزارش شرق گیلان نیوز ، اسدلله عباسی در حاشیه بازدید از پروژههای نهضت ملی مسکن گیلان در رشت اظهار داشت: حدود ۱۱۹ هزار متقاضی در استان در این پروژه ثبت نام کردند که از این تعداد تاکنون ۲۷ هزار نفر واجد شرایط بوده و تائید شدند.
وی تصریح کرد: برای تامین زمین در استان گیلان با محدودیتهایی مواجهیم با این حال تا کنون ۱۸۰ هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن آماده شده و ۱۶ هزار واحد توسط ادارات راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و نیروهای مسلح و سایر دستگاهها در این زمین ها در حال ساخت است.
وی عنوان کرد: ۶۰ هکتار دیگر نیز شناسایی شده که به این میزان اضافه می شود و ۲۷ هزار متقاضی مسکن را پوشش خواهد داد.
عباسی اضافه کرد: علاوه بر این موارد زمین های بیشتری نیز در حال شناسایی هستیم و در این زمینه از نهادهای انقلابی مانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و سیار نهادها کمک خواهیم گرفت و در مناطقی که با محدودیت زمین مواجه هستیم این واحد ها احداث خواهد شد.
وی گفت: دستگاههای اجرایی مانند منابع طبیعی و جهاد کشاورزی موظفند زمینهای بلااستفاده شناسایی شده را معرفی و کاربری آنها را مشخص کنند تابتوانیم به تعهدات خود در نهضت ملی مسکن که از برنامه های راهبردی دولت است عمل کنیم.
نماینده عالی دولت در گیلان وضعیت پیشرفت این پروژهها را مطلوب اعلام کرد و افزود: در اجرای این پروژهها از نظر آورده اعلام شده به مردم مشکلاتی وجود دارد و حدود ۷ هزار نفر توانستهاند سهم خود را در مشارکت تهیه مسکن پرداخت کنند.
وی تصریح کرد: وظیفه دولت تهیه زمین و تامین تسهیلات است در بخش مشارکت مردمی نیز مردم باید به تعهد خود عمل کنند.
وی اضافه کرد: در شناسایی واحدهای روستایی تاکنون ۷۰۰ واحد از سوی بنیاد مسکن آماده شده که به متقاضیان واگذار خواهد شد. در مجموع همه مدیران استانی در بخش های زیر ساختی و متولیان ساخت پای کار ایستاده اند و به ساخت مسکن در استان سرعت خواهند داد.
عباسی گفت: مدیران دستگاههای خدماترسان مانند گاز، آب و برق اعلام کردهاند از برنامه عقب نیستند و هنگام تحویل واحدها این تاسیسات همزمان در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. از مردم انتظار داریم که در این نهضت همراهی و همکاری لازم را داشته باشند تا لبخند رضایت و خوشحالی بر لبان کسانی که فاقد مسکن هستند بنشیند.
وی در مورد پروژه ۱۰ هکتاری بنیاد مسکن نیز اظهار کرد: پیشرفت این پروژه متناسب با تعهد این سازمان نیست با گذشت زمان به دلیل موانع موجود پروژه متناسب با زمان پیشرفت نداشته است؛ برای رفع موانع بهترین روش مرحله بندی این پروژه است.